WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT!

ALS ONDERNEMER WILT U ZICH BEZIG HOUDEN MET
ONDERNEMEN. NIET MET ADMINISTRATIE TOCH?

Door slim te automatiseren

BLIJFT H & B FINANCIEEL ADVISEURS BETAALBAAR!

Weinig tijdgeen overzicht in uw administratie?

BESTEEDT HET UIT AAN H & B FINANCIEEL ADVISEURS!

Over ons


Bas Horsman:

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële branche. Ik heb voor de grotere accountantskantoren gewerkt, waaronder: Deloitte, Gibo Groep en Countus accountants + adviseurs. In juli 2013 zijn wij voor ons zelf begonnen als administratiekantoor.

De reden om een eigen administratiekantoor te starten is omdat ik het zeer belangrijk vind dat u als klant alle aandacht krijgt die het verdient. Het draait bij ons niet om de uren maar om de kwaliteit van het werk! Daarnaast vind ik het belangrijk dat u een ‘goed gevoel’ en het ‘vertrouwen’ heeft in ons kantoor.

Peter van den Brink:

Ik ben vanaf 1993 werkzaam in de accountancy. Eerst werkzaam als junior assistent-accountant en vervolgens doorgegroeid naar de functie van relatiebeheerder.

Na 18 jaar te hebben gewerkt bij de grote accountantskantoren zoals de Jong & Laan Accountants Belastingadviseurs en Countus accountants + adviseurs heb ik besloten om samen met mijn voormalig collega Bas Horsman m.i.v. 1 juli 2013 samen een administratiekantoor te beginnen. In de accountancy kon ik niet de tijd aan de klant besteden die ik aan de klant zou willen besteden! Een proactieve houding vind ik erg belangrijk, waarbij niet gelijk de teller gaat lopen!

Werkgebied

Ons werkgebied is Drenthe, Groningen en Overijssel


Wij werken met SnelStart als administratieve software. Met SnelStart automatiseert u om te besparen. Eenvoudig te bedienen, makkelijk om mee te werken, het scheelt u veel tijd en dus geld. U automatiseert in een breed scala aan administratieve handelingen, zoals offertes maken, factureren, bankieren, boekhouden en nog veel meer.

Wanneer u met andere administratieve software werkt zal dit in verreweg de meeste gevallen geen probleem geven om gegevens uit te wisselen of om deze in te lezen in SnelStart.