WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT!

ALS ONDERNEMER WILT U ZICH BEZIG HOUDEN MET
ONDERNEMEN. NIET MET ADMINISTRATIE TOCH?

Door slim te automatiseren

BLIJFT H & B FINANCIEEL ADVISEURS BETAALBAAR!

Weinig tijdgeen overzicht in uw administratie?

BESTEEDT HET UIT AAN H & B FINANCIEEL ADVISEURS!

WIJ VERZORGEN UW ADMINISTRATIE

H & B Financieel Adviseurs houdt zich voornamelijk bezig met het voeren van financiële administraties, jaarrekeningen en belastingzaken waarbij klantgerichtheid bij ons voorop staat. Tot slot kunt u bij ons terecht voor de salarisadministratie. Ons kantoor is een laagdrempelig kantoor dat zich met name richt op het midden- en kleinbedrijf en starters. Daarnaast verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

KWALITEIT

Wij steken de tijd erin die u als klant verdient zonder dat gelijk de teller loopt. Bij ons heeft u wel de kwaliteit van een accountantskantoor maar niet de prijs! De kwaliteit is mede haalbaar doordat wij jarenlange ervaring hebben bij de grotere accountantskantoren. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat wij met u een gelijkwaardige vertrouwensrelatie opbouwen.


Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen het vakgebied. Financiële dienstverlening is een speelveld dat immers continu verandert.

SFEER

Het kantoor heeft een gemoedelijke sfeer waarbij een open cultuur heerst en u als klant centraal staat.


WAAROM KIEZEN VOOR H & B FINANCIEEL ADVISEURS

• 35 jaar ervaring in de accountancy
• Kennis
• Kwaliteit
• Vertrouwen
• Betaalbaar


Bent u nieuwsgierig geworden maak dan voor een nadere kennismaking een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers om te zien of wij wat voor u kunnen betekenen.